Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rotary jótékonysági élményséta

október 7, 2022 @ 1:00 du. - október 8, 2022 @ 10:00 du.

6.000Ft
6.000,-Ft/fő
Sétálj a szívbeteg gyermekekért!

Szívügyünk a kis hősök segítése és most a Rotary Club Szeged Dómmal összefogásban szervezünk egy játékos városfelfedező sétát, mellyel szeretnénk a szívbeteg gyermekeket támogatni.

Minden résztvevő egy feladatsort kap, mely végigvezeti a város rejtett titkain, érdekességein. Igazi történelmi időutazásra invitálunk, melyben előjöhet újra a gyermeki éned és találkozhatsz várvédő katonákkal, betyárokkal, boszorkányokkal, keresned kell ágyúgolyót és sok-sok rejtett szimbólumot, melyek segítségével feltárul a város kalandos múltja. A séta közben lesz egy pihenőpont, ami egyben egy meglepetés megálló is lesz. Itt díjnyertes szegedikumot kóstolhatsz, majd a program a Hági Udvarban végződik, ahol egy finom ital jár minden sétálónak. (Aki pedig szeretne, az tud helyben ebédelni vagy vacsorázni.)

A séta október 7-én vagy 8-án a délutáni órákban teljesíthető (délután 1 órától este 10-ig). Nincs kötött időpont az indulásra és bármikor megszakítható a séta, majd folytatható. Megrendeléskor azt a napot válaszd ki, amelyik napon a sétán részt szeretnél/szeretnétek venni.

A részvételi díjjal a Gift of Life program keretében 1 szívbeteg kisgyermek életmentő műtétjét támogatod.

A programon való részvétel gyermekek számára 50%-os kedvezménnyel lehetséges (a Hági Udvarban nekik is jár az egy ital), ez esetben a megrendeléskor a gyerekjegyet jelöld.

A részvételi díj tartalmazza:
  • kb. 1-1,5 órás játékos városfelfedezés feladatsor segítségével
  • 1 meglepetés megálló (felnőttek számára alkoholos itallal)
  • 1 válaszható alkoholmentes ital a Hági Udvarban (üdítő/kávé/ásványvíz)
  • támogatás (Gift of Life)

Jelentkezési link: https://elmenyseta.hu/program/rotary-jotekonysagi-elmenyseta

Részletek

Kezdés:
október 7, 2022 @ 1:00 du.
Vége:
október 8, 2022 @ 10:00 du.
Összeg:
6.000Ft

Helyszín

Szeged