Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vállalkozó családanya lett klubunk új elnöke

június 4, 2022 @ 9:30 de. - 12:30 du.

Ünnepélyes keretek között, június 4-én került megrendezésre klubunk Láncátadó ünnepsége a Szálka Halászcsárda és Rendezvényházban (https://szalkaszeged.hu). Az eseményen a leköszönő elnök, Markó László évértékelő beszéde után jelképesen átadta láncát a klub új elnökének, Dr. Radnóti-Márton Beatrixnak.

Betty életét elmondása szerint már gyermekkora óta kíséri a “Rotarys életérzés”. Édesapja is Rotarys és a nagymamája is sokat jótékonykodott, Betty ebben a szellemiségben nőtt fel. “Már kisiskolásként is állandóan hazavittem a szegény gyerekeket, hogy nálunk ebédeljenek” – Mesélte.

Tanulmányait a szegedi jogi karon végezte, de tanult az ELTE-n és Dániában is. Svájcban már 25 évesen egy nagy cég projektmenedzsere volt, melynek köszönhetően bejárta a világot, nemzetközi és világszintű konferenciákat szervezett. Így tehát bőven volt alkalma tapasztalatot gyűjteni, és azon kevesek közé tartozik, aki külföldön szerzett tudását Magyarországon szerette volna kamatoztatni. 11 éve indította el vállalkozását, a EuropeFace modellügynökséget, amely a modellek közvetítése és képzése mellett rendezvényszervezéssel, marketinggel is foglalkozik.

Két gyermek édesanyja, de munkaidejéből képes időt felszabadítani a Rotary-ra is. A szegedi Rotaract és a Rotary Klub Szeged Dóm alapító tagja, az elnökségi feladatokat pedig izgatottan várja, nagy lelkesedéssel fog bele a munkába.

Tervei között szerepel a Rotary Gumikacsa-futam rendezvények fenntartása – amelyek egyébként a gyermekei kedvencei: “Sokszor jönnek velem ülésre, minden projektre viszem őket. A kacsafutam a kedvencük, szoktak segíteni is számolni a kacsákat!” – tette hozzá. Személyes élményei miatt tervei között szerepel így a példamutatás is. Szeretne olyan üléseket szervezni, ahol van gyereksarok, így miközben a szülők tárgyalnak, a gyerekek tudnak játszani,

és a felnőttek beszélgetését hallgatva egy picit tanulni is. Természetesen jótékonysági rendezvények is helyet kapnak elnöki koncepciójában: lesz élményséta, vacsoraest, árverés, csatlakozni szeretne a Rotary Adventhez de karácsonykor külön is szeretne ajándékozni a klubbal. A jótékonysági programok összes bevételét a nagy sikerű Gift of Life program támogatására fordítja a Klub, melynek keretében határon túli magyar kisgyermekek életmentő szívműtéteit finanszírozzák. Mindemellett pedig szakmai tapasztalatait kihasználva fókuszt fog kapni a branding is.

Betty elnöksége egyébként több szempontból is különleges: a Rotary Klub Szeged Dóm Szeged legfiatalabb Rotary klubja, és ritkán történik olyan – országos szinten -, hogy női elnöke legyen egy klubnak.

Részletek

Dátum:
június 4, 2022
Időpont:
9:30 de. - 12:30 du.

Helyszín

Szálka Szeged