Skip to content Skip to footer

Gift Of Life

A legfrissebb projekt tavaly tavasszal került lebonyolításra, amelyben egy határon túli vajdasági kislány Balogh Lara szívműtétjét finanszíroztuk és szállását a Hotel forrás felajánlásával biztosítottuk. A jóváhagyást és az eljárást Prof. Katona Márta vezetésével tudtuk Szegeden lebonyolítani a Gift Of Life nemzetközi Rotary projekt keretében.

Larának veleszületett szívrendellenessége volt, ami ritmuszavart okozta eddig Nála. Dr. Sághy László 4 órás heroikus műtét során a szegedi klinikán, katéteres ablációs eljárással több ingervivő gócot hőkezeléssel megszüntetett, ami a kiváltó oka volt a kislány szívritmuszavarának.

Lara első kontrollján már látszottak a műtét eredményei és sokkal jobb volt az állapota, mint az eddigiekben.  Azóta több kontrollon volt Lara Szegeden és nagyon jók az eredményei, a beavatkozás nagyon jól sikerült.

Lara műtétjének költségeit a Rotary Club Szeged Dóm finanszírozta a Gumikacsaverseny 1.500.000 Forint bevételeiből, amit szegedi polgárok, Rotary klubbok és cégek adományaiból, támogatásából gyűjtöttünk össze !

Köszönjük a támogatást Nekik !