Skip to content Skip to footer

VII. Pizza Monkey Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny

Idén is több ezer gumikacsa önti majd el a Tisztát, mindezt a jótékonyság jegyében.

VII. alkalommal kerül megrendezésre a Pizza Monkey Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny, mely program során több ezer egyedi sorszámmal ellátott sárga színű gumikacsát szórnak a folyóba, ahol a sodrásnak köszönhetően a kacsák versengeni kezdenek, amíg el nem érik a kijelölt célt. A versenypályának jelölt folyószakaszon segítő hajók figyelik, hogy a versenyző kacsák a pályán belül maradjanak. A cél előtt a pályát folyamatosan szűkítjük, míg a kacsák elérnek a célhoz, ami egy szűk célkapun vezet át. Így könnyen meg tudjuk állapítani a versenykacsák sorrendjét. A célba érkező kacsák között, sorszámuk alapján kialakul egy sorrend. Azok a szerencsések, akik az első beérkező kacsák sorszámával ellátott szelvénnyel rendelkeznek, értékes ajándékokat nyernek.

Az esemény igazi családi program, kicsik és nagyok számára is szórakoztató. Nézőként is élménydús, de mi bátorítunk, hogy a jó cél érdekében versenyzőként vegyél részt a programon! A nevezési díjakból ugyanis a Rotary Gift of Life – Ajándékozz életet projektet fogjuk támogatni, mely azért jött létre, hogy szívfejlődési rendellenességgel született gyermekeknek biztosítsanak lehetőséget életmentő szívműtéthez. (A legutóbbi Gift of Life sikertörténetről itt számoltunk be.)

Hogyan tudsz nevezni? Sorszámmal ellátott kacsajegyeket az Árkád Szegedben és a SZIN-en, valamint a rendezvény napján  a helyszínen és a Halászléfőző Fesztiválon található KACSApontjainkon tudsz majd igényelni. Itt van lehetőség adományokat is elhelyezni gyűjtőládáinkban. Pontos részletek hamarosan!

Téged is várunk szeretettel!

A kacsaversenyen kívül is támogatnád a Gift of Life programot és a veleszületett szívrendellenességgel küzdő gyermekeket? Garantáljuk, hogy a bankszámlaszámunkra küldött adományod azokhoz jut el, akiknek a legnagyobb szüksége van rá: 10402805-50526868-56511000. A közleménybe írd: Gift of Life.

Leave a comment