Skip to content Skip to footer

Elnöki bemutatkozás

Dr. Radnóti-Márton Beatrix

Ünnepélyes keretek között, június 4-én került megrendezésre Szeged legfiatalabb Rotary Klubja, a Rotary Klub Szeged Dóm Láncátadó ünnepsége. Az eseményen a leköszönő elnök, Markó László évértékelő beszéde és a tagavatás mellett kinevezik az új elnököt is, Dr. Radnóti-Márton Beatrixot. 

Betty életét elmondása szerint már gyermekkora óta kíséri a “Rotarys életérzés”. Édesapja is Rotarys és a nagymamája is sokat jótékonykodott, Betty ebben a szellemiségben nőtt fel. “Már kisiskolásként is állandóan hazavittem a szegény gyerekeket, hogy nálunk ebédeljenek” – mesélte. 

Tanulmányait a szegedi jogi karon végezte, de tanult az ELTE-n és Dániában is. Svájcban már 25 évesen egy nagy cég projektmenedzsere volt, melynek köszönhetően bejárta a világot, nemzetközi és világszintű konferenciákat szervezett. Így tehát bőven volt alkalma tapasztalatot gyűjteni, és azon kevesek közé tartozik, aki külföldön szerzett tudását Magyarországon szerette volna kamatoztatni. 11 éve indította el vállalkozását, a EuropeFace modellügynökséget, amely a modellek közvetítése és képzése mellett rendezvényszervezéssel, marketinggel is foglalkozik. 

Két gyermek édesanyja, de munkaidejéből képes időt felszabadítani a Rotary-ra is. A szegedi Rotaract és a Rotary Klub Szeged Dóm alapító tagja, az elnökségi feladatokat pedig izgatottan várja, nagy lelkesedéssel fog bele a munkába. 

Tervei között szerepel a Rotary Gumikacsa-futam rendezvények fenntartása – amelyek egyébként a gyermekei kedvencei: “Sokszor jönnek velem ülésre, minden projektre viszem őket. A kacsafutam a kedvencük, szoktak segíteni is számolni a kacsákat!” – tette hozzá. Személyes élményei miatt tervei között szerepel így a példamutatás is. Szeretne olyan üléseket szervezni, ahol van gyereksarok, így miközben a szülők tárgyalnak, a gyerekek tudnak játszani, és a felnőttek beszélgetését hallgatva egy picit tanulni is. Természetesen jótékonysági rendezvények is helyet kapnak elnöki koncepciójában: lesz élményséta, vacsoraest, árverés, csatlakozni szeretne a Rotary Adventhez de karácsonykor külön is szeretne ajándékozni a klubbal. A jótékonysági programok összes bevételét a nagy sikerű Gift of Life program támogatására fordítja a Klub, melynek keretében határon túli magyar kisgyermekek életmentő szívműtéteit finanszírozzák. Mindemellett pedig szakmai tapasztalatait kihasználva fókuszt fog kapni a branding is. 

Dr. Radnóti-Márton Beatrix elnöksége egyébként több szempontból is különleges: a Rotary Klub Szeged Dóm Szeged legfiatalabb Rotary klubja, és ritkán történik olyan – országos szinten -, hogy női elnöke legyen egy klubnak. 

Elnökségi tagok

Az Elnökség látja el az Egyesület ügyviteli feladatait és egyben az Egyesület ügyintéző szerve.

Dr. Radnóti-Márton Beatrix

elnök

Markó László

leköszönő elnök

Dr. Juhász Péter

jogi tanácsadó

Ződi Sipos Mária

pr és kommunikációs felelős

Farkas Ákos

cserediák felelős

Gortva-Kónya Mónika

kincstárnok

Nyitray Ágnes

titkár, jegyző

Tajti Andrea

foundation felelős

Fekets Tibor

tagbővítési felelős

Erdős Nóra

jószolgálati felelős

Bálint Gábor

alapító elnök

Tagok

Az Egyesület tagsága felnőtt, jellemes, gazdasági tevékenységük vagy hivatásuk gyakorlása során jó hírnevet és elismertséget szerzett személyekből áll.

Bálint Gábor

alapító elnök

Bene Szabolcs

tag

Dr. Ágoston Gergely

tag

Dr. Bereczki Csaba

tag

Dr. Juhász Péter

jogi tanácsadó

Dr. Radnóti-Márton Beatrix

elnök

Erdős Nóra

jószolgálati felelős

Farkas Ákos

cserediák felelős

Fekets Tibor

tagbővítési felelős

Gortva-Kónya Mónika

kincstárnok

Kecskeméti Attila

tag

Markó László

leköszönő elnök

Nagy Márk

tag

Nyitray Ágnes

titkár, jegyző

Panta Niké

tag

Szegedi Laura

tag

Szerémy Péter

tag

Tajti Andrea

foundation felelős

Ződi Sipos Mária

pr és kommunikációs felelős

Ez a Rotary klub

A Rotary tagjai több mint 110 éve állítják szenvedélyüket, energiájukat és intelligenciájukat a fenntartható projektek szolgálatába.

0,2
Millió tag
A Rotary több mint 1,2 millió embert egyesít.
0 +
Klub
35,000-nél is több klub alakult már a klub működése során.
0
szegedi csoport
Jelenleg 54 klub működik Magyarországon, ebből 6 szegedi.

Légy Te is tag!

Légy Te is tagja egy segítő közösségnek!