Skip to content Skip to footer

Rotary kacsaverseny

Classic Grill VIII. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny

Időpont: 2023. szeptember 2., szombat 14 óra
Helyszín: Újszegedi Partfürdő Tiszai Szakasza

Mi is az a kacsaverseny?

Szegeden 2016-ban a Rotary Club Szeged Dóm Egyesület szervezte meg az első jótékonysági kacsaversenyt. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jótékonysági rendezvényt gyermekek és felnőttek egyaránt megkedvelték. Mindhárom évben 5000 támogató jegy talált gazdára, és közel 5 millió forint értékben adhattunk át támogatást. 2016-ban a Szegedi Gyermekklinika, 2017-ben a Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesülete, míg 2018-ban a Gyermekklinika Intenzív Osztálya részesült támogatásban. A gyermekklinikát 2016-ban és 2018-ban is eszközvásárlással tudtuk segíteni, a szegedi vakok és gyengénlátók pedig egy vakbarát kereszteződéssel gazdagodtak, ami az Anna-kúti csomópontban lehetővé teszi számukra, hogy biztonságosan tudjanak átkelni a zebrákon. Az elmúlt három évben is a Gift of Life program keretében egy-egy életmentő gyermekszívműtét elvégzésére gyűlt össze támogatás.

A Classic Grill VIII. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny egy olyan szórakoztató családi program, ahol az élmény mellett értékes ajándékokat is nyerhetsz, miközben részese vagy egy jótékony célnak.

Hogyan vehetsz részt?

Az első 150 beérkező kacsa sorszámával ellátott jegyekkel rendelkezők értékes ajándékokat vehetnek át!

Kacsajegyeket a következő helyszíneken lehet váltani:

ÁRKÁD Szeged: augusztus 18-ától, hétköznapokon 16 és 19:30 óra között, hétvégén 13:30 és 17 óra között
Szegedi Ifjúsági Napok: augusztus 23. és 26. között minden nap 16 és 20 óra között
A rendezvény napján (szeptember 2.) a Rakparton és Újszegeden a Partfürdőn 

Nyeremények:

1. X-Box a HRP Europe Kft. jóvoltából
2. utazási voucher (250.000 Ft) a Z(s)eppelin utazási iroda jóvoltából
3. Tesztvezetés a Porsche Szeged jóvoltából

… És még több mint 100 ajándék támogatóink felajánlásából!

Új év, régi cél

A szívfejlődési rendellenességgel született gyermekek szívének felépítése, struktúrája eltér a normáltól, élettanitól. Egyes fejlődési rendellenességek enyhék, és nem igényelnek beavatkozást, azonban vannak összetettek, amelyek csak bonyolult, akár többlépcsős műtéti eljárással gyógyíthatóak. A megfelelő beavatkozással a gyermekek életkilátása és életminősége drámai javulást mutat. A program esélyt ad olyan gyermekeknek, akiknek az országban, vagy elérhető közelségben a korszerű, összetett műtéti megoldások nem elérhetőek. Ezek a műtétek Magyarországon minden gyermek számára megadatnak a társadalombiztosítás rendszerén keresztül. Sajnos nem mondható ez el több környező országban, ahol sok esetben nem oldható meg a veleszületett szívrendellenességek ingyenes orvosi és műtéti ellátása, hiányzik az infrastrukturális háttér és a megfelelő humán erőforrás is.

nyeremények átvétele

A nyerteseket legkésőbb a Gumikacsa Verseny másnapján kihirdetjük. Itt, a rcszegeddom.hu Rotary Kacsaverseny almenüpontjában lesz megtekinthető a nyertesek listája és az, hogy milyen ajándékot vehetnek át.

Az ajándékokat szeptember 5-étől október 6-áig lehet átvenni a 6724 Szeged, Vadász u. 2/B szám alatt (CreatIT Solutions Kft. irodája), munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között. A nyeremények átvételéhez hozd magaddal a nyertes kacsajegyed!

Nyeremények

Névadó szponzorunk

kiemelt támogatóink

médiapartnereink

További szponzoraink